Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be

  Kinderen die op vakantie komen zijn verzekerd door de familiale verzekering.

  We zitten volop in de vakantiemaanden. Je krijgt de kinderen van je broer of zuster op vakantiebezoek en tijdens een spelletje voetbal trappen ze de ruit van de buurman in. Gelukkig zal je familiale verzekering tussenkomen, hoewel de kinderen geen deel uitmaken van je vast huisgezin.

  Een familiale verzekering voor uw gezin kost tussen de 70 à 100 Euro. Het is geen verplichte verzekering, maar weinig verzekeringen hebben zoveel uitgebreide dekkingen als de familiale verzekering.
  De familiale verzekering dekt de schade die je gezin, je gebouw en je huisdieren aan derden toebrengen. Gescheiden ouders die co-ouderschap hebben, sluiten best allebei een familiale verzekering af.

  Voorbeelden zijn er genoeg.

  Jij of iemand veroorzaakt een ongeval met de fiets. Er is schade aan derden. Of je kind speelt bij vrienden en hij breekt een vaas. Je hond loopt de baan over en daardoor valt een fietser. Dat zijn schadegevallen waarvoor je beroep kan doen op je familiale verzekering. Het kan hier om schadevergoedingen gaan die aanzienlijk hoog kunnen oplopen. Denk maar aan het jongetje dat met lucifers speelt en brandschade veroorzaakt bij de buren en het tuinhuis brandt af..
  Ook familieleden en vrienden die bij jou een vakantieperiode doorbrengen worden beschouwd als verzekerden. Wanneer zij dan schade aanrichten aan derden – niet aan jouw gezin- komt je familiale verzekering tussen. Wanneer in dit geval één van je vaste gezinsleden schade veroorzaakt aan deze familieleden of vrienden die bij je tijdelijk verblijven, dan worden zij beschouwd als derden en zal ook je familiale verzekering tussenkomen.

  Binnen de familiale verzekering zijn er vele al dan niet betalende opties mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld de schade aan een gratis geleend goed terugbetaald worden. We denken aan de grasmaaier van je buurman die je per uitzondering gebruikt omdat je eigen machine het niet meer doet.

  We raden iedereen aan een familiale verzekering te onderschrijven. Aarzel niet om met ons contact op te nemen. We zoeken samen met jou naar de juiste formule.


  Actualiteit

  Vergeet niet je tuinman te verzekeren 19/03/2018 - De lente komt er aan, je doet zoals velen een beroep op een kennis, een buur of een vriend om je tuin weer in orde te zetten. Tegen een kleine vergoeding en in het ‘zwart’. Maar wat als hij een ongeval heeft tijdens het tuinieren? Lees het vervolg ...
  Een werfverzekering tijdens bouwwerken is geen overbodige luxe 06/03/2018 - Wie een renovatie van zijn huis of een nieuwbouw plant, vond zeker en vast zijn gading op Batibouw. Het is ook belangrijk dat je goed verzekerd bent tijdens deze bouwwerken. Lees het vervolg ...
  Doe de check up van je hospitalisatieverzekering 20/02/2018 - In 57% van de Belgische gezinnen werd iemand in de voorbije twee jaar in een ziekenhuis opgenomen. Een hospitalisatieverzekering is dan ook geen overbodige luxe. Lees het vervolg ...

  Nieuwsbrief

  Onjuist
  Onjuist
  Invalid Input

  Contactgegevens

  Guido Geernaert NV
  Dorpsstraat, 165
  8340 Sijsele
  FSMA nr 011334 A
  Tel 050/35.23.27
  info@guidogeernaert.be