Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be

  Kinderen die op vakantie komen zijn verzekerd door de familiale verzekering.

  We zitten volop in de vakantiemaanden. Je krijgt de kinderen van je broer of zuster op vakantiebezoek en tijdens een spelletje voetbal trappen ze de ruit van de buurman in. Gelukkig zal je familiale verzekering tussenkomen, hoewel de kinderen geen deel uitmaken van je vast huisgezin.

  Een familiale verzekering voor uw gezin kost tussen de 70 à 100 Euro. Het is geen verplichte verzekering, maar weinig verzekeringen hebben zoveel uitgebreide dekkingen als de familiale verzekering.
  De familiale verzekering dekt de schade die je gezin, je gebouw en je huisdieren aan derden toebrengen. Gescheiden ouders die co-ouderschap hebben, sluiten best allebei een familiale verzekering af.

  Voorbeelden zijn er genoeg.

  Jij of iemand veroorzaakt een ongeval met de fiets. Er is schade aan derden. Of je kind speelt bij vrienden en hij breekt een vaas. Je hond loopt de baan over en daardoor valt een fietser. Dat zijn schadegevallen waarvoor je beroep kan doen op je familiale verzekering. Het kan hier om schadevergoedingen gaan die aanzienlijk hoog kunnen oplopen. Denk maar aan het jongetje dat met lucifers speelt en brandschade veroorzaakt bij de buren en het tuinhuis brandt af..
  Ook familieleden en vrienden die bij jou een vakantieperiode doorbrengen worden beschouwd als verzekerden. Wanneer zij dan schade aanrichten aan derden – niet aan jouw gezin- komt je familiale verzekering tussen. Wanneer in dit geval één van je vaste gezinsleden schade veroorzaakt aan deze familieleden of vrienden die bij je tijdelijk verblijven, dan worden zij beschouwd als derden en zal ook je familiale verzekering tussenkomen.

  Binnen de familiale verzekering zijn er vele al dan niet betalende opties mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld de schade aan een gratis geleend goed terugbetaald worden. We denken aan de grasmaaier van je buurman die je per uitzondering gebruikt omdat je eigen machine het niet meer doet.

  We raden iedereen aan een familiale verzekering te onderschrijven. Aarzel niet om met ons contact op te nemen. We zoeken samen met jou naar de juiste formule.


  Actualiteit

  Betere bescherming voor diegenen die bouwen of verbouwen vanaf 1 juli 2018 25/11/2017 - Vanaf volgend jaar 1 juli zijn diegenen die bouwen of verbouwen beter beschermd door de wet. Vanaf dan zijn de aannemers verplicht hun tienjarige aansprakelijkheid te verzekeren. Lees het vervolg ...
  Nieuwe pensioenverzekering voor zelfstandigen. 10/11/2017 - Vanaf 2018 zullen zelfstandigen zonder vennootschap kunnen genieten van een nieuwe vorm van extra aanvullend pensioen of de Pensioenovereenkomst Zelfstandigen (POZ). Dat is goed nieuws voor zo’n 450.000 eenmanszaken. Lees het vervolg ...
  Inbrekers profiteren van de ‘donkere’ wintermaanden 24/10/2017 - Er zijn ongeveer 200 inbraken per dag. Juwelen, geld en multimedia zijn de voorwerpen die het meest gestolen worden.  Inbrekers zijn het meest actief tijdens de donkere wintermaanden en dan in het bijzonder bij valavond. Zes tips om inbraken te vermijden of de schade te beperken. Lees het vervolg ...

  Nieuwsbrief

  Onjuist
  Onjuist
  Invalid Input

  Contactgegevens

  Guido Geernaert NV
  Dorpsstraat, 165
  8340 Sijsele
  FSMA nr 011334 A
  Tel 050/35.23.27
  info@guidogeernaert.be