Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

Kinderen die op vakantie komen zijn verzekerd door de familiale verzekering.

We zitten volop in de vakantiemaanden. Je krijgt de kinderen van je broer of zuster op vakantiebezoek en tijdens een spelletje voetbal trappen ze de ruit van de buurman in. Gelukkig zal je familiale verzekering tussenkomen, hoewel de kinderen geen deel uitmaken van je vast huisgezin.

Een familiale verzekering voor uw gezin kost tussen de 70 à 100 Euro. Het is geen verplichte verzekering, maar weinig verzekeringen hebben zoveel uitgebreide dekkingen als de familiale verzekering.
De familiale verzekering dekt de schade die je gezin, je gebouw en je huisdieren aan derden toebrengen. Gescheiden ouders die co-ouderschap hebben, sluiten best allebei een familiale verzekering af.

Voorbeelden zijn er genoeg.

Jij of iemand veroorzaakt een ongeval met de fiets. Er is schade aan derden. Of je kind speelt bij vrienden en hij breekt een vaas. Je hond loopt de baan over en daardoor valt een fietser. Dat zijn schadegevallen waarvoor je beroep kan doen op je familiale verzekering. Het kan hier om schadevergoedingen gaan die aanzienlijk hoog kunnen oplopen. Denk maar aan het jongetje dat met lucifers speelt en brandschade veroorzaakt bij de buren en het tuinhuis brandt af..
Ook familieleden en vrienden die bij jou een vakantieperiode doorbrengen worden beschouwd als verzekerden. Wanneer zij dan schade aanrichten aan derden – niet aan jouw gezin- komt je familiale verzekering tussen. Wanneer in dit geval één van je vaste gezinsleden schade veroorzaakt aan deze familieleden of vrienden die bij je tijdelijk verblijven, dan worden zij beschouwd als derden en zal ook je familiale verzekering tussenkomen.

Binnen de familiale verzekering zijn er vele al dan niet betalende opties mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld de schade aan een gratis geleend goed terugbetaald worden. We denken aan de grasmaaier van je buurman die je per uitzondering gebruikt omdat je eigen machine het niet meer doet.

We raden iedereen aan een familiale verzekering te onderschrijven. Aarzel niet om met ons contact op te nemen. We zoeken samen met jou naar de juiste formule.


Actualiteit

Verzekering voor groene en slimme auto’s is goedkoper 10/07/2018 - Vanaf 1 september 2018 moeten alle nieuwe verkochte auto’s aan de strengere CO² testen voldoen. Daardoor gaat de berekende CO² uitstoot bij veel modellen omhoog. De autobelastingen die gekoppeld zijn aan deze CO²-waarde zullen voor bepaalde auto’s stijgen. Lees het vervolg ...
En hoe zit het met de brandverzekering van mijn vakantiehuis? 22/06/2018 - Het gebeurt bij iedereen. Juist voor het vertrek op de vakantie, nog eens vlug de ‘check list’ overlopen of alles in de valies zit. Kledij, medicamenten, schoenen, zonnecrème, enzovoort, maar heb je ook al gedacht aan de verzekering. Lees het vervolg ...
Nieuwe pensioenverzekering voor zelfstandigen zonder vennootschap 06/06/2018 - Ben je een zelfstandige zonder vennootschap, dan kan je vanaf 1 juli een bijkomende pensioenverzekering afsluiten, de zogenaamde POZ. Lees het vervolg ...

Nieuwsbrief

Onjuist

Onjuist

Verplicht veld

Invalid Input

Contactgegevens

Guido Geernaert NV
Dorpsstraat, 165
8340 Sijsele
FSMA nr 011334 A
Tel 050/35.23.27
info@guidogeernaert.be
Maak hier online uw afspraak